Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops (i.v.m. het corona virus zijn alle workshops afgelast). Ik hoop dat we in september weer kunnen starten met de herfstworkshops!!!
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site.
  • Ook tijdens het corona virus worden de boeketten rondgebracht. Op anderhalve meter afstand wordt de emmer met het boeket bij de voordeur gezet en de ontvanger neemt zelf het boeket uit de emmer.

 

 

 

613413

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

28-09-2018

De herfstworkshops in de nieuwe ruimte zijn weer geweest.

Voor mij was het deze keer bijzonder omdat het voor het eerst in de schuur was. Heel trots ben ik op de nieuwe ruimte ook al is het nog niet helemaal klaar, we hebben er heerlijk in gewerkt. We kregen helaas ook nog 'bezoek van vervelende rondvliegende gasten (wespen!!!) maar gelukkig hadden die meer interesse in de warme, felle lampen en niet in de hardwerkende dames! Niet alle werkstukken zijn heelhuids in de auto gekomen, maar na wat reparatie is ook dat weer opgelost. Dames bedankt voor een gezellige avonden!Terug naar overzicht