Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

GASTENBOEK

28 berichten op 6 pagina's
Ingrid Wieldraaijer
03-10-19 15:41:26
Clementia ,
Na een druk zomerseizoen hier kreeg ik weer de kriebels en moest weer wat voor mijzelf gaan doen.
Bloemschikken. Nu een mooie tijd voor een herfstcreatie te maken.
Ik googelen wat in de buurt was, omdat ik pas sinds februari in Nunspeet woon wist ik nog niets hier.
Zodoende kwam ik op jou site en kon zowaar dezelfde avond nog aan de slag. :)
Nou beslist geen spijt van.
Wat een warm welkom al bij binnenkomst.
Alles klopte gewoon, de hele inrichting smaakvol!, alles gezellig met kaarsjes en de geur van verse koffie, jou vakmanschap met bijzondere ideeën.
Na gezellig eerst bij elkaar in de keuken op naar de schuur.
Waar wij die avond een herfstcreatie hebben gemaakt hangend aan een touw.
Iedereen was enthousiast over het eind resultaat.
Het hangt hier mooi aan de muur.
Ik ben al helemaal fan :) en kom zeker weer met een kerststuk maken.

Groetjes Ingrid Wieldraaijer
Medi Holstege-Meloen
12-12-18 22:35:57
De workshop 'kerststuk op steigerplank, stoer en groen' was weer een erg leuke, gezellige en creatieve avond. Ben iedere keer weer verbaasd hoe ik onder jouw 'leiding' tot zulke leuke creaties kom. Dit keer in de gezellige zwarte schuur: erg mooi geworden en ook prettig om in aan het werk te zijn. Kijk nu al uit naar de voorjaarsworkshop en ben benieuwd naar je ideeën voor volgend jaar! Reserveer maar vast weer twee plekjes :)
Liefs Medi
Kris van der Valk-van Leeuwen
12-03-18 20:03:34
Als iemand weet hoe je een bruiloft extra mooi kan maken met prachtige bloemen, is het Clementia wel! Ondanks dat wij onze dag enigszins ‘klein’ wilden houden, heeft Clementia onze dag helemaal af gemaakt. Prachtige corsages voor onze gasten, mooie, simpele bloemstukjes op tafel en natuurlijk een bijzondere corsage voor de bruidegom en een geweldig boeket voor de bruid; het zag er allemaal tot in de puntjes uit en maakte onze dag helemaal top! Nogmaals hartstikke bedankt!! Liefs, Roy en Kris
Jennieke Wassink - Polinder
10-10-17 19:43:27
Clementia heeft al het bloemwerk voor onze bruiloft geregeld. Vaasjes, een guirlande, corsages voor de gasten, een bruidsboeket en een corsage voor de bruidegom. Het zag er prachtig uit en maakte onze dag qua styling en sfeer helemaal af! Wat was het lastig om erachter te komen wat we precies wilde, maar door de vragen van Clementia kwamen we een heel eind. Laat het met een gerust hart aan haar over, ze doet het fantastisch! Dankjewel Clementia! Ook na de bruiloft doen de bloemen het nog goed in huis, gezellig :) Hartelijke groet Gerco en Jennieke Wassink
Anne Bliek
09-10-17 22:23:00
Clementia heeft het bruidsboeket voor mijn huwelijk verzorgd. Ik had mij geen betere bloemiste kunnen wensen. Het boeket was niet alleen een plaatje om te zien; het was ook een boeket met een verhaal. Clementia verstaat de kunst om je wensen om te zetten in iets concreets en je daarmee (positief) te verrassen. Het resultaat overtrof mijn stoutste verwachtingen. De kleuren, de bloemen (met een verhaal), het model, de verwijzing naar mijn dierbaren: het was bijzonder mooi. Mijn dank is groot!
Tonen: 5  10   20