Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

seizoen 2019-2020

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of met je zussen! Er is plaats voor 10 personen op een avond. Vooral de kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt bloemstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis! 

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en daarna gaan we in de zwarte schuur aan het werk. 

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Je kunt natuurlijk ook altijd iemand anders in jouw plaats de workshop laten volgen als je verhinderd bent.

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Minimaal 8 personen, maximaal 10 personen. Dit geldt ook voor een workshop voor een kinderfeestje (prijs in overleg).


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

Workshops 2019-2020


 

Data:    

 

 

Kosten:   

 

Herfstworkshops 2019:  

Herfst-toef : Met materialen die mooi indrogen gaan we een  schitterende herfst-toef maken. Je kunt hem aan je deur hangen maar op een mooie broodplank o.i.d. op je tafel is hij ook prachtig. Materialen zijn oa: eucalyptus, steeneik, tym, bottels/bessen etc. Hij wordt afgemaakt met een stuk touw en mos.

 


woensdagavond 25 sept.  (geweest)

donderdagavond 26 sept. (geweest)

dinsdagavond 1 okt. (geweest)

woensdagavond 2 okt. (geweest)


Kerstworkshops 2019:


 Voorjaarsworkshops 2020:


Klik op de foto om hem te vergroten!