Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

seizoen 2018-2019

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of met je zussen! Er is plaats voor 10 personen op een avond. Vooral de kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt bloemstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis! 

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en daarna gaan we in de zwarte schuur aan het werk. Het is handig om je eigen snoeischaar mee te nemen maar dat hoeft niet.

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Je kunt natuurlijk ook altijd iemand anders in jouw plaats de workshop laten volgen als je verhinderd bent.

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Minimaal 8 personen, maximaal 10 personen. Dit geldt ook voor een workshop voor een kinderfeestje (prijs in overleg).


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

Workshops 2018-2019

Hierbij het programma van de herfstworkshop 2018

 

Datum:    

 

 

Kosten:   

Herfstworkshops 2018: Geweest.....

Kerstworkshops 2018: Geweest


 Voorjaarsworkshops 2019:

Eierkrans met échte eieren. We gaan een krans maken vol met eieren: van de kip, kwartel, fazant, enz.,halve eieren, hele eieren. Deze krans kan je hangen maar op een mooie schaal is hij ook prachtig. In de krans zet je bijv. een pot met bollen of een vaasje met voorjaarsbloeiers. 

Ikzelf heb deze krans al jaren in het voorjaar op mijn keukendeur hangen. De eieren worden door de jaren heen steeds een beetje valer maar ik heb er jaren plezier van gehad. Ik ga hem dit jaar voor mezelf opnieuw maken. Is dit ook iets is voor jou? Geef je dan nu op!!!

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 16 maart!!!!!
woensdag 27 maart (vol) en

donderdag 28 maart (vol)

Op beide avonden maken we de eierkrans.
€ 30,-Klik op de foto om hem te vergroten!