Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

seizoen 2021-2022

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of met je zussen. Er is plaats voor 10 personen op een avond.

De kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt werkstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis! 

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en daarna gaan we in de zwarte schuur aan het werk. 

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Maar... meestal bedenken we samen een oplossing als je op het laatste moment niet aanwezig kunt zijn.

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Minimaal 8 personen. Dit geldt ook voor een workshop voor een kinderfeestje (prijs in overleg).


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

WORKSHOPS 2021-2022


 

Data:    

 


 

Kosten:   

Herfstworkshops 2021:

We gaan een vaas van mos maken met daarin een herfstschikking met materialen die de nazomer ons te bieden heeft. De creatie komt op een bord te staan in een oude look.


 

 woensdag 22 sept. 2021   (geweest)

donderdag 23 sept. 2021   (geweest)

Kerstworkshops 2021:

Kerstguirlande (is een kerstversiering in de vorm van een slinger, ongeveer 75 cm. lang) in natuurlijke tinten. Je kunt deze op je kersttafel leggen, maar het is ook leuk om hem aan een tak te hangen of op een schouw te leggen. Er komen 2 zinken klokjes in (dit kan op verschillende plekken/manieren maar dat laat ik je dan zien). Ook komt er een lichtsnoertje in. Materialen die we gebruiken zijn o.a: verschillende soorten kerstgroen, eucalyptus, steeneik, judaspenning etc. etc.

STOER STUK: Op een matzwarte pot maken we een stoer stuk in natuurlijke tinten. Er komt een lichtsnoer in en we werken met de verschillende materialen: kerstgroen, eucalyptus, dennenappels, steeneik, judaspenning etc. etc.maandag 13 dec. 2021: Kerstguirlande (nog 4 plekken vrij)


dinsdag 14 dec. 2021: Kerstguirlande (nog 1 plek vrij)

Donderdag 9 dec. (EXTRA INGEPLAND!!!): 

STOER STUK ( nog 5 plekken vrij)


woensdag 15 dec. 2021: STOER STUK (vol)


donderdag 16 dec. 2021: STOER STUK (2 plekken vrij)

€ 32,50


€ 32,50

€ 34,50€ 34,50


€ 34,50


Voorjaarsworkshop 2022:


Klik op de foto om hem te vergroten! 

  

                
 

 
 
 
 
E-mailen
Info