Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

2023:

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of met je zussen. Er is plaats voor 10 -11 personen op een avond.

De kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt werkstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis! 

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en daarna gaan we in de zwarte schuur aan het werk. 

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Maar... meestal bedenken we samen een oplossing als je op het laatste moment niet aanwezig kunt zijn.

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Stuur mij een mail en we kijken samen wat er mogelijk is.


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

WORKSHOPS 2022-2023


 

Data:    

 


 

Kosten:   

Herfstworkshops 2022: 

 Komen te vervallen.

Kerstworkshops 2022:Geweest!!!!  


Voorjaarsworkshops 2023:


Wat gaan we maken???

"Bloeiende boompjes"

We gaan aan het werk met bonsai-takjes en kleine glazen flesjes. We gaan alles aan elkaar verbinden met ijzerdraadjes/tang.

Zo'n soort werkstuk heb ik zelf ooit gemaakt bij Marieke Nolsen in Leusden en hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt.

We gaan 3 kleine boompjes maken en daarin komen kleine flesjes te hangen die we gaan vullen met bloemetjes. Ook komen er eitjes in en bij te liggen. De boompjes staan in het mos. Dit werkstuk is een mooie basis en de flesjes kan je zelf steeds opnieuw vullen met verse bloemetjes. Een hele leuke creatie voor in het voorjaar!!!!!!


Je neemt zelf een platte ronde schaal mee (diameter zo'n 30 cm. of groter) waar je het werkstuk opzet en mee naar huis neemt!!!!

Je kunt je nog opgeven tot zondagavond 5 maart!!!!
Dinsdagavond 14 maart (vol)

Woensdagavond 15 maart (vol)

Woensdagavond 22 maart. (geannuleerd)

€ 37,50

€ 37,50


Klik op de foto om hem te vergroten! 

  

                
 

 
 
 
 
E-mailen
Info