Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

seizoen 2022-2023

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of met je zussen. Er is plaats voor 10 personen op een avond.

De kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt werkstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis! 

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en daarna gaan we in de zwarte schuur aan het werk. 

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Maar... meestal bedenken we samen een oplossing als je op het laatste moment niet aanwezig kunt zijn.

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Stuur mij een mail en we kijken samen wat er mogelijk is.


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

WORKSHOPS 2022-2023


 

Data:    

 


 

Kosten:   

Herfstworkshops 2022: 

 Komen te vervallen!!!

Kerstworkshops 2022:


Het is altijd fijn om met kerst een mooi stuk op tafel te hebben staan. We gaan dit jaar een langwerpig stuk maken met diverse soorten kerstgroen, eucalyptus, dennenappels etc. etc. Dit kerststuk zal ook in de avond schitteren door de kaarsjes/lampjes die we erin gaan verwerken. 


Kom er gezellig bij! Je hebt een leuke avond en je gaat met een eigen creatie naar huis.


Geef je op door het contactformulier (zie kopje CONTACT) in te vullen of door mij een mailtje te sturen: clementiaherman@indezwarteschuur.nl

Je kunt je niet meer opgeven. Alle avonden zitten vol! De volgende workshops zijn in het voorjaar!!!Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de kerstworkshops 2022!!!


Dinsdagavond 13 dec. 2022: Kerststuk voor op tafel 

(vol)Woensdagavond 14 dec. 2022: Kerststuk voor op tafel 

(vol)Donderdagavond 15 dec. 2022: Kerststuk voor op tafel (vol)EXTRA KERSTWORKSHOP op woensdagavond 21 dec. ( vol)

Tafelstuk (zie hierboven) of een krans (hangend of liggend) Je geeft van te voren via de mail aan wat je wilt gaan maken.


€ 35,-    

€ 35,-
 € 35,-
€ 35,-


Voorjaarsworkshops 2023:Nog in te plannen.

Klik op de foto om hem te vergroten! 

  

                
 

 
 
 
 
E-mailen
Info