Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Workshops 

seizoen 2021

Tussen september en april geef ik workshops (met natuurlijke materialen) aan huis in de Zwarte schuur. Het is altijd een gezellige avond, leuk om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen of met je zussen! Er is plaats voor 10 personen op een avond. Vooral de kersttijd is erg geliefde tijd om een workshop te volgen, dus geef je op tijd op. Ook de dames die bij me binnenkomen met de boodschap "Ik ben niet creatief hoor", gaan altijd trots met een zelfgemaakt werkstuk weer naar huis. Tijdens de workshop neem ik je stap voor stap aan de hand. Als de basis staat dan maak je het naar eigen smaak af. Iedereen gaat uiteindelijk met een unieke creatie naar huis! 

We starten altijd om 19.30 uur met koffie of thee in de woonkeuken en daarna gaan we in de zwarte schuur aan het werk. 

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Je krijgt van mij bericht of er nog plek is en de betalingsgegevens. 

Wanneer je na de uiterlijke betalingsdatum toch bent verhinderd, dan wordt de helft van het overgemaakte bedrag teruggestort. Maar... meestal bedenken we samen een oplossing als je op het laatste moment niet aanwezig kunt zijn.

Ook geef ik workshops op locatie (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer je hier met een eigen groepje mensen (personeelsuitje, jubileum o.i.d.) een workshop wilt volgen kan dat ook. Minimaal 8 personen, maximaal 10 personen. Dit geldt ook voor een workshop voor een kinderfeestje (prijs in overleg).


 

Enne... Geef eens een workshop cadeau!


 


 

 

Workshops 2021


 

Data:    

 

 

Kosten:   

Voorjaarsworkshops 2021:

Dit jaar gaan we een vrolijke moskip maken. We bekleden een basis met mos en de kip krijgt een warm nest met daarin hele en halve eieren/eitjes. Ook komen er aan het nest glaasjes te hangen met vrolijke bloemen erin. Dit werkstuk is mooi om je paastafel mee te decoreren.


 


I.v.m. het corona-virus kan deze workshop helaas niet doorgaan. Ik hoop in september 2021 weer te gaan starten met het geven van workshops vanuit huis. Houd deze site in de gaten!
Klik op de foto om hem te vergroten! 

  

                
 

 
 
 
 
E-mailen
Info