Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops (i.v.m. het corona virus zijn alle workshops afgelast). Helaas in september nog geen herfstworkshops i.v.m. corona.
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site.
  • Ook tijdens het coronavirus worden de boeketten rondgebracht. Op anderhalve meter afstand wordt de emmer met het boeket bij de voordeur gezet en de ontvanger neemt zelf het boeket uit de emmer.

 

 

 

618780

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR

Feed

23-09-2020, 18:03

instagram: bloemenatelierindezwarteschuur

Regelmatig plaats ik foto's van bloemwerk of dingen die ik zie op mijn erf op instagram. Bovenstaande foto's zijn daar voorbeelden van!!!!!!!!!!!!!!!!   Meer


23-09-2020, 17:58

Herfstworkshops

I.v.m. het coronavirus en de beperkte ruimte in het atelier heb ik besloten om ook in deze herfst nog geen workshops te geven. Ik hoop dat wel de kerstworkshops door kunnen gaan! Ik houd jullie op de hoogte!!!!   Meer


17-03-2020, 09:29

Voorjaarsworkshops gaan NIET door.

i.v.m. het corona-virus en de desbetreffende adviezen en maatregelen heb ik besloten om de voorjaarsworkshops niet door te laten gaan. Alle dames die zich hadden aangemeld zijn inmiddels op de hoogte gebracht....   Meer


03-03-2020, 15:48

Extra workshop op dinsdagavond 31 maart

Op dinsdagavond 31 maart heb ik een extra workshopavond ingepland. Zie verder kopje Workshops!!   Meer


19-02-2020, 20:50

De voorjaarsworkshops staan op de site!

Je kunt je weer opgeven voor woensdagavond 1 april of donderdagavond 2 april. Zie kopje workshops.   Meer


Ouder >> 

 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info