Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops 2024
  • insta: clementia-herman

 


 

 


 

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

06-11-2022

Kerstworkshops update

Het is begin november....buiten is het herfst. Hier binnen ben ik bezig om me voor te bereiden op de kerst en op de kerstworkshops! Zoals het er nu uitziet gooit corona geen roet in het eten en gaat het allemaal door. Gezellig dat het weer kan.
De kerstworkshops zitten al vol maar het kan zijn dat er toch dames op het laatste moment zich helaas af moeten melden en dat er een plekje vrijkomt. Houd de site goed in de gaten want achter de data van de workshops geef ik aan of er nog/weer plek is. Er is ook kans dat er nog een avond bijkomt, ik wacht nog op 1 mail van een groepje dames en dan kan ik weer iets gaan inplannen.Terug naar overzicht


 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info