Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops 2021-2022
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site. Graag minimaal 1 dag van te voren bestellen!  

 

 

 

 

637970


 

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

19-10-2021

Kerstworkshops 2021!!!!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de kerstworkshops. Onder het kopje WORKSHOPS zie je wanneer ze zijn en wat we gaan maken. Ook zie je daar de kosten. Je leest daar ook hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Ik probeer dit zo goed mogelijk bij de houden!Terug naar overzicht


 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info