Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops 2022
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site. Graag minimaal 1 dag van te voren bestellen!  

 


 

 


 

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

06-07-2021

Juli 2021

Het trouwseizoen is geopend! Vorige week een prachtig soft bohemien boeket mogen maken voor Alise. In het gastenboek haar bericht dat ze me via een kaartje stuurde. Ook samengewerkt met Anneke van de 'taartjesvanan'. Zij maakt de prachtigste taarten en ik mocht de bloemen leveren. Wat een topmens!
En nu? Op naar de volgende bruiloft eind augustus! Nu al zin in!!!!Terug naar overzicht


 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info