Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops (i.v.m. het corona virus zijn alle workshops afgelast). Ik hoop dat we in september weer kunnen starten met de herfstworkshops!!!
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site.
  • Ook tijdens het corona virus worden de boeketten rondgebracht. Op anderhalve meter afstand wordt de emmer met het boeket bij de voordeur gezet en de ontvanger neemt zelf het boeket uit de emmer.

 

 

 

617204

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

21-11-2019

Soms komt er zomaar een plekje vrij bij een kerstworkshop

Het kan gebeuren dat een bepaalde workshop op de ene dag vol is en dat er de volgende dag plaats is....Soms stappen dames over en ik probeer iedereen het juiste plekje te geven. Kijk dus regelmatig even op deze site om te kijken of er nog plaats is bij een workshop die je wilt volgen. Je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen om het te vragen;)Terug naar overzicht 

 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info