Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

GASTENBOEK

30 berichten op 2 pagina's
Alise Groen
06-07-21 14:42:11
Alise stuurde me een lief kaartje met de volgende tekst: Wat een prachtig boeket! De kleuren, de tere bloemen, romantisch maar ook een beetje wild. Voelde me helemaal fijn met het boeket in mijn hand.
Dank dat jij me qua bruidsboeket beter kent dan ik mezelf...
Esther Winter
15-12-19 15:51:54
Clementia,

Bedankt voor de leuke kerst workshop, die ik heb gehad, bij je in jouw gezellige zwarte schuur.
Wat hebben we een ontzettend leuk kerstboompje gemaakt van losse stokjes. Daarna allerlei mooi groen toegevoegd en zo ontstaat een mooi, uniek kerstboompje. Wat lichtjes erin en hij is helemaal af. Ik geniet er elke dag van. Bedankt voor een leuke, gezellige en leerzame avond. Je creeert een open en gezellige sfeer in jouw schuur. Ik kom gauw weer terug om een nieuwe creatie te maken.

Groetjes Esther
Ingrid Wieldraaijer
03-10-19 15:41:26
Clementia ,
Na een druk zomerseizoen hier kreeg ik weer de kriebels en moest weer wat voor mijzelf gaan doen.
Bloemschikken. Nu een mooie tijd voor een herfstcreatie te maken.
Ik googelen wat in de buurt was, omdat ik pas sinds februari in Nunspeet woon wist ik nog niets hier.
Zodoende kwam ik op jou site en kon zowaar dezelfde avond nog aan de slag. :)
Nou beslist geen spijt van.
Wat een warm welkom al bij binnenkomst.
Alles klopte gewoon, de hele inrichting smaakvol!, alles gezellig met kaarsjes en de geur van verse koffie, jou vakmanschap met bijzondere ideeën.
Na gezellig eerst bij elkaar in de keuken op naar de schuur.
Waar wij die avond een herfstcreatie hebben gemaakt hangend aan een touw.
Iedereen was enthousiast over het eind resultaat.
Het hangt hier mooi aan de muur.
Ik ben al helemaal fan :) en kom zeker weer met een kerststuk maken.

Groetjes Ingrid Wieldraaijer
Medi Holstege-Meloen
12-12-18 22:35:57
De workshop 'kerststuk op steigerplank, stoer en groen' was weer een erg leuke, gezellige en creatieve avond. Ben iedere keer weer verbaasd hoe ik onder jouw 'leiding' tot zulke leuke creaties kom. Dit keer in de gezellige zwarte schuur: erg mooi geworden en ook prettig om in aan het werk te zijn. Kijk nu al uit naar de voorjaarsworkshop en ben benieuwd naar je ideeën voor volgend jaar! Reserveer maar vast weer twee plekjes :)
Liefs Medi
Kris van der Valk-van Leeuwen
12-03-18 20:03:34
Als iemand weet hoe je een bruiloft extra mooi kan maken met prachtige bloemen, is het Clementia wel! Ondanks dat wij onze dag enigszins ‘klein’ wilden houden, heeft Clementia onze dag helemaal af gemaakt. Prachtige corsages voor onze gasten, mooie, simpele bloemstukjes op tafel en natuurlijk een bijzondere corsage voor de bruidegom en een geweldig boeket voor de bruid; het zag er allemaal tot in de puntjes uit en maakte onze dag helemaal top! Nogmaals hartstikke bedankt!! Liefs, Roy en Kris
Jennieke Wassink - Polinder
10-10-17 19:43:27
Clementia heeft al het bloemwerk voor onze bruiloft geregeld. Vaasjes, een guirlande, corsages voor de gasten, een bruidsboeket en een corsage voor de bruidegom. Het zag er prachtig uit en maakte onze dag qua styling en sfeer helemaal af! Wat was het lastig om erachter te komen wat we precies wilde, maar door de vragen van Clementia kwamen we een heel eind. Laat het met een gerust hart aan haar over, ze doet het fantastisch! Dankjewel Clementia! Ook na de bruiloft doen de bloemen het nog goed in huis, gezellig :) Hartelijke groet Gerco en Jennieke Wassink
Anne Bliek
09-10-17 22:23:00
Clementia heeft het bruidsboeket voor mijn huwelijk verzorgd. Ik had mij geen betere bloemiste kunnen wensen. Het boeket was niet alleen een plaatje om te zien; het was ook een boeket met een verhaal. Clementia verstaat de kunst om je wensen om te zetten in iets concreets en je daarmee (positief) te verrassen. Het resultaat overtrof mijn stoutste verwachtingen. De kleuren, de bloemen (met een verhaal), het model, de verwijzing naar mijn dierbaren: het was bijzonder mooi. Mijn dank is groot!
Grietje Boerma
30-09-17 13:30:58
Dag Clementia,

We hebben genoten van de workshop van 28-9.
Wat een leuke resultaten.
Dank je wel voor de leerzame gezellige avond.

Hartelijke groeten en wie weet tot een volgende keer.
Mirjam Bouw
12-12-16 22:29:05
Clementia, wat heb jij een mooi rouwstuk gemaakt voor mijn moeder. En ook de stoere potjes van de jongens en het prachtige hart van Amber,echt geweldig. Wij waren er erg blij mee. Nogmaals DANK.
Carin van der Wal
28-09-16 21:55:20
Dank je wel Clementia voor je workshop " herfstmand". Hij heeft een plekje op de eettafel gekregen en hopelijk droogt hij mooi in.
Het was weer erg sfeervol in je gezellige keuken. Ik kom graag met kerst weer, tot dan.
Groetjes,
Carin
Anne Claij
21-04-16 15:28:59
Wat was het fijn om met het hele team van Philadelphia bij jou een workshop te volgen! Tien vrouwen in een gezellige keuken die er vrolijk op los kakelen, je zou denken daar komt niets van terecht maar het tegendeel was waar. We gingen alle tien voldaan en met een prachtig voorjaarsnest de deur uit! Bedankt voor je creativiteit en een geslaagde en gezellige avond! Groet van ons allemaal: Gretha, Inge, Irene, Hila, Gerrie, Alinda, Margriet, Marjolein , Joke en Anne.
Anneke Scholten
08-11-15 18:51:10
Helaas moet ik het al weer een tijdje zonder bloemenabonnement doen. Ik heb er vorig jaar een schooljaar lang van mogen genieten. Van de verschillende boeketten en de leuke bloementaartjes. Bijna elke keer zat er wel een bloem of gras in dat ik nog niet kende. Tijdens mij verhuizing heb ik ook wel eens een boeket cadeau gedaan aan een van mijn verhuishulpen. Dat werd wel gewaardeerd! Als ik weer in de buurt van Nunspeet werk zou vinden, wist ik het wel: bloemenabonnement. Tot die tijd af en toe een leuke workshop In de zwarte schuur.
Toos Fransen-Klomp
22-10-15 22:08:34
Lieve dochter,
Ik vind het geweldig hoe je het allemaal aangepakt hebt en hoe het allemaal loopt. Je maakt mooie boeketten, van bruidsboeket tot grafstuk, bloemen in huis: allemaal prachtig!
Liefs van je moeder.
Marion Sewuster
10-10-15 23:30:31
Super blij met het mooie bloemwerk voor onze bruiloft!!! Eerst een gesprek om onze wensen te bespreken, daar werd ik al helemaal enthousiast van! Leuke originele suggesties die volledig aan onze wensen voldeden. Niet alleen het prachtige boeket voor mijzelf maar ook de bruidsboeketjes voor de bruidsmeisjes waren beeldschoon. Schattig en het juiste formaat zonder problemen konden onze meiden boeketje vasthouden ze konden tegen een stootje en zijn de hele dag mooi gebleven! Ook aan de strooimandjes met rozenblaadjes is gedacht, zo leuk! Verder de corsages ideaal met een magneetje dus geen beschadigingen aan de kleding. Tot slot de grote verrassing op de dag zelf, de prachtige aankleding van onze tuin. Een stoere maar ook sjieke/romantische entree dmv de stokken met kleine boeketjes in (lastig te omschrijven maar de foto's zeggen alles), in combinatie met een mooi stuk aan de deur. Ik zal de foto's zsm doorsturen naar de site! Kortom een fantastische samenwerking met een super resultaat! Voor ieder bruidspaar aan te bevelen!!!
Marianne van Esch
14-09-15 12:31:15
Top, zoals jij onze vaas iedere keer weer opnieuw verzorgd.
Je luistert erg goed naar mijn wensen en we zien dat zeker terug in het eindresultaat.
Medi Holstege
30-08-15 22:59:53
Lieve Clementia,
Zolang heb ik (toch wel jaloers) gekeken naar de prachtige boeketten die jij iedere 2 weken rondbezorgd. Nu kreeg ik je mailtje met de bevestiging van mijn aanmelding. Zie vol verlangen uit naar mijn eerste "levering" op 10 september..... Te gek!
Succes Medi 👍
Marijke en Marthijn Renne
26-06-15 08:37:22

Bericht: Toen wij bij jou thuis kwamen om onze wensen voor onze corsages en een polscorsage door te spreken, gingen we heel tevreden naar huis. Je luisterde aandachtig, kwam met goede suggesties en dacht ook aan de praktische kant. Het resultaat: Een originele polscorsage die het gedurende de dag goed volgehouden heeft, mooie corsages voor onze gasten en zelfs een kindercorsage voor ons neefje. Super!
Alleen al het doosje waarin de corsages voor ons als bruid en bruidegom geleverd werden, was speciaal!

Sofie Veersma
18-04-15 20:39:09
Wij willen je hartelijk bedanken voor het prachtige bloemstuk dat je voor ons hebt gemaakt, het was hartverwarmend mooi!!!
Marcel Herman
11-03-15 09:51:14
Gefeliciteerd met je nieuwe bezorgauto!
Wilma van der Horst
18-12-14 15:37:49
Lieve Clé,

De kerstworkshop was weer bijzonder geslaagd! Krijg veel reacties op de 'blikvanger'! Kan ik me vast aanmelden voor de workshop voor Kerst 2015 😉?Bedankt voor de leuke avond.
Tonen: 5  10   20


 

 


 

 


 


 

 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Info