Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops 2022
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site. Graag minimaal 1 dag van te voren bestellen!  

 


 

 


 

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

28-12-2021

Bedankt!! Mooie dagen en een goed en gezond 2022!!!

Wat een gekke workshoptijd is het geweest. Zo snel schakelen...In de herfst konden we hier nog aan het werk in de zwarte schuur maar helaas was dat met kerst niet mogelijk. Dus ging ik over op alternatieven. Heel veel dames hebben bij mij een DIY pakket opgehaald en die zijn thuis met een klein groepje aan het werk gegaan. Voor een aantal dames heb ik het stuk hier gemaakt en die hebben het kant en klaar opgehaald. Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor het meebewegen met deze "move"!! Er kwamen leuke foto's binnen met resultaten en gezelligheid maar toch hoop ik dat we in de lente weer hier aan het werk kunnen!!!! Tot dan!!!!!Terug naar overzicht


 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info