Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops 2022
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site. Graag minimaal 1 dag van te voren bestellen!  

 


 

 


 

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

14-03-2021

Workshops 2021

Het coronavirus speelt nog steeds een grote rol in de maatschappij. We willen allemaal graag terug naar hoe het ooit was maar dat gaat stapje voor stapje.
Helaas kan de voorjaarsworkshop weer niet doorgaan....
Ik hoop zo dat ik in september jullie weer mag treffen tijdens een van de herfstworkshops want ik mis het ontzettend! De gezellige start in de woonkeuken met een bakkie erbij. Een groep dames werkend aan een mooi natuurlijk bloemstuk. Ik heb er weer zin in en ik denk jullie ook. Nu nog even afwachten....Terug naar overzicht


 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info