Bloemenatelier  

  In de Zwarte schuur
 

Welkom op mijn website


 

Bent U op zoek naar bloemwerk met een natuurlijke uitstraling 

dan bent U bij mij aan het juiste adres!


Mijn naam is Clementia Herman en ik woon in Doornspijk (gemeente Elburg). In juni 2013 heb ik mijn diploma Dutch Flower Arrangements 1&2 behaald bij de Groene Welle in Zwolle. Ik ben parttime werkzaam in het onderwijs maar mijn grote hobby is creatief bezig zijn met bloemen.

Bij het geven van workshops combineer ik mijn achtergrond in het onderwijs met mijn passie om creatief bezig te zijn met bloemen. 

Ik vind het een uitdaging om de bloemen van de groothandel te combineren met materialen uit mijn eigen tuin. Ik werk bij voorkeur met seizoensgebonden materialen. Er is zoveel moois!!!


 

U kunt bij mij terecht voor:

 

  • bruidswerk
  • rouwwerk
  • workshops 2022
  • boeketten om te bezorgen. Vanaf € 17,50. Eenvoudig te bestellen via 06-48493300 (bij geen gehoor via SMS) en betaling via een tikkie/betaalverzoek. Of  bestellen via het contactformulier hier op de site. Graag minimaal 1 dag van te voren bestellen!  

 


 

 


 

NIEUWS UIT DE ZWARTE SCHUUR


Terug naar overzicht

11-11-2020

Geen kerstworkshops in 2020

Wat is de wereld om ons heen veranderd. We kunnen elkaar minder ontmoeten, mensen worden ziek, ziekenhuizen lopen vol met covid-19 patiënten. We kunnen niet meer gezellig uiteten of uitstapjes maken etc. etc. Maar...het is niet anders. We hopen op andere tijden.
Voor dit jaar betekent dat, dat ik geen kerstworkshops kan geven in mijn atelier. Erg jammer! Ieder jaar is dat een gezellig samenzijn van dames die hard aan het werk zijn om een mooi kerststuk te maken voor in hun eigen huis. Dat is niet mogelijk dit jaar. Ik hoop jullie in het nieuwe jaar weer te zien!Terug naar overzicht


 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Info